21.-23.8.2015 RÁJ podruhé

Vyzvedla jsem si nový stan a protože jsem ho chtěla vyzkoušet, rozhodli jsme se na víkend vyjet opět do Českého ráje a v neděli rovnou cestou vyzvednout prvorozenou.

Cesta z Prahy byla nekonečná, dlouho jsme stáli v kolonách, ale nakonec se nám podařilo město opustit. V Turnově jsme nakoupili ještě nějaké potraviny a už jsme mířili do kempu. U vjezdu jsme byli upozorněni, že je kemp plný. Přesto jsme se rozhodli vyjet na strategické místo v blízkosti klubovny pro děti. Nakonec jsme zjistili, že v kempu je snad o polovinu méně lidí, než při naší poslední návštěvě. V pohodě jsme našli místo pro stan i auto.
Večer jsme viděli ohňovou show.
Noc byla chladná.

Ráno nám napsali známí, že za námi dorazí. A tak jsme dlouho a v pohodě snídali, poté se připravili na výlet a i s přáteli vyrazili do Hrubých skla.
Trošku jsme si popletli trasu a místo procházky s návratem kolem třetí hodiny jsme absolvovali celodenní tůru a zmoženi se vrátili po sedmé hodině.
 
Největší legrace byla, když jsem si dobírala muže, že by nezvládl se smočit v ledovém Antonínově prameni.
Muž nezaváhal, svlékl se do naha a do potůčku si lehl. My jsme se smáli, až jsme se prohýbali v pase. Já z legrace volala na přicházející, ať tam nechodí, že je tam nějaký nahý úchyl. :o)))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Po návratu do kempu jsme se zašli vysprchovat, dali si večeři.
Večer jsme seděli, povídali a popíjeli. Nakonec nás vyhnali obyvatelé sousedních stanů. Asi to přehnali s alkoholem a paní se ve stanu pozvracela. Smutný pohled na tu rodinu byl, zvlášť když sebou měli i malé děti.
 
V neděli jsme posnídali, zabalili a naše kroky vedly na hrad Trosky.
 
 
 
 
 
 Po jeho prohlídce jsme již mířili na sever, pro naše dcery. Známí mají aktuálně 7 štěňátek, to bylo radosti. Vil nechtěla dát štěně z ruky a prosila, ať si vezmeme alespoň jedno.
Děti si rychle vyrobily nějaká mýdla.
 
 
A potom už jsme se rozloučili a vyrazili k domovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat