12.9.2015 Mirakulum, koncert a koncert

Ráno jsem si přivstala, připravila ovoce a zeleninku a před devátou jsem vyjeli do Mirakula, kde byl již tradiční firemní Rodinný den.
 

U vstupu jsme obdrželi pásky na ruce a všechny děti dostaly dáreček, prvorozená baterku do ruky a Vil čelovku ve tvaru berušky.
Poté jsme zdolali nějaké lezecí atrakce, zasoutěžili si, prozkoumali nový, vodní svět, houpali se na obřích houpačkách, pochutnali si na pizze, potkali se známými...
 






Dokonalým zážitkem tak pro nás všechny byla projížďka BVPéčkem.



Den utíkal jako splašený, nestihli jsme Michala z Kouzelné školky ani Hurvínka...
Alespoň koncert Kašpárka v rohlíku jsme si nenechali ujít.




Před čtvrtou jsme už museli odjet. Na Proseku se sešli s babičkou, které si odvezla Vilmičku. A my s mužem a prvorozenou jsme se nacpali do přeplněného metra a procpali se davem na koncert Landy.
 
Koncert byl fajn, ovšem publikum strašné. Vůbec nechápu, proč ti lidé na koncert přišli. Měli jsme lístky k pódiu, těšila jsem se na silu davu, jak si společně všichni zařádíme, zatancujeme, zaskáčeme... a ono nic. S prvorozenou jsme byli jediné, kdo se nějak projevoval. Ostatní stáli se zdviženou rukou, v níž třímali telefon a koncert si natáčeli.
Dokonce jsem dostala vynadáno, že svým poskakováním ruším. Opravdu nechápu, proč si tihle lidé kupují lístek do kotle. Natáčet mobilem mohou i z míst k sezení.
Když koncert skončil, tak se ten mnohatisícový dav vydal směrem k metru. To byl velmi zajímavý pohled. My jsme šli pěšky na Prosek. V půlnoci jsme byli doma.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat