19.7.2014 Zlomenina, zub a vši

Těšila jsem se jak si vyzvedneme Vilmičku a užijeme si teplý víkend někde u vody. Vil ještě předtím stihla spadnout ze schodů, projela se s kamarádkou co ji hlídala sanitkou, naštěstí se neprokázalo žádné vážné zranění, tak se nám ulevilo.
Dnes si stěžovala na bolest ramene a tak jsme vyjeli na doporučenou kontrolu do Motola.
Diagnóza ZLOMENÁ KLÍČNÍ KOST.
Doufám, že se vše zhojí tak jak má. Teď řeším co s dovolenou, která je zaplacena a na kterou jsme měli za týden odjet.

Další novinkou je PRVNÍ VYPADLÝ ZOUBEK. Tímto se pomyslně stala opravdovým předškoláčkem. Nový zoubek už vykukuje.

Prvorozená odjela na tři týdny na tábor. Byla to dost nervy, protože před odjezdem jsem zjistila, že má vši. Celý rok byl klid, ale před dvěma týdny byla na víkendové akci, kam pravidelně přijedou známí se zavšivenými dětmi. Prohlížela jsem ji tři dny před tím, abych měla jistotu, že před táborem bude ok a nic v hlavě neměla. Takže nás čekal dlouho do noci boj s malou zvířecí kolonií, šla jsem spát v půl druhé, budík nařízený na šestou ráno a pokračovali jsme. Má neuvěřitelně husté vlasy. Snad jsme nějakou hnidu nepřehlédli. A pro příští rok je jasné, že akce v Manětíně se nezúčastníme. Tohle opravdu nemám zapotřebí každý rok absolvovat.

2 komentáře:

  1. Ale že si to ty děti vybírají o prázdninách ... náš malej si taky zlomil ruku.
    Přeju brzké uzdravení:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, moc děkuji a také přeji vašemu malému brzké uzdravení ručičky. U nás si to tedy madam vybírá nějak celoročně, za posledních 7 měsíců byla 4 měsíce doma. Vždy je to nějaká ne zcela běžná nemoc a léčení v řádech týdnů. Budu doufat, že další školní rok bude alespoň o trochu lepší.
    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat