K obědu u nás dnes bude pomalu pečená vepřová plec s restovanými bramborami.
Plec jsem si na 24 hodin naložila do marinády z oleje, citronu, pepře, soli, tymiánu, papriky, kmínu.
Ráno v osm jsem přesunula do pekáče a pekla na nejnižší teplotu (mám plynovou troubu).
V půl dvanácté jsem víko odklopila a zvýšila teplotu pečení. Už teď je to opravdu výborné.
A k vyfocení servírované krmě nedošlo, bylo to tak výtečné, že jsme to raději rychle snědli.
Jen Vil, jako tradičně, uždíbla z masa miniaturní kousek a věnovala se bramborám.
Vypadá to dobře:-))
OdpovědětVymazatDěkuji, chutnalo to opravdu dobře, ač to byla plec, která úplně vhodná na pečení není, řekla bych.
OdpovědětVymazat